Tervetuloa Createn verkkokauppaan!

Verkkokaupastamme voit kätevästi ostaa tuotteita ja palveluitamme. Sieltä voit hankkia lahjakortteja kehon ja mielen palautumista tukevaan kehonhuoltoon ja valmennuksiin.

Kaikista verkkokaupan lahjakorteista lahjoitamme yhden puun TrillionTreeCampaign -palvelun kautta.

Kiitos kaikille jotka tänä vuonna hankitte lahjakortin Createsta. Olemme lahjoittaneet yli 50 puuta yhteisen ympäristömme hyväksi.

Createn verkkokaupasta voit myös ostaa Firstbeat Hyvinvointinalyysin, joka meillä on 3 vuorokauden sijasta 5 vuorokauden mittainen ja johon kuuluu perusteellinen valmennuksellisen palaute- ja valmennustunti.

Uutena tuotteena ja palvelunamme löydät verkkokaupasta itsellesi, perheellesi, ystäväporukalle tai työtiimillesi kiinnostavat ja käytännölliset kurssimme ja koulutukset. Kurssin ja ohjauksen voi mainiosti toteuttaa etänä ja siitä saa ihanan, erityisen yhdessäolon hetken vaikka koko perheelle❤️

Jos sinulla on vielä tältä vuodelta e-passi arvoa käyttämättä, osta itsellesi hyvinvointia ja palautumista tukevaa valmennusaikaa! Paina “Select different payment option” ja kirjoita e-passiin liittyvä puhelinnumerosi sille varattuun kohtaan laskutustiedoissa.

Kysy lisää vaihtoehdoista info@create.fi tai varaa tästä: