Palvelumme

”Henkilöstön hyvinvointi on yritykselle pääomaa – yksilön hyvinvointi tukee yrityksen kehitystä ja mahdollistaa kasvua. Henkilöstön työkyvystä huolehtiminen voi olla avain laadukkaan vuorovaikutuksen syntymisessä työntekijöiden ja johdon välille. Henkilöstön hyvinvointi heijastuu myös laadukkaana asiakaspalveluna ja viestii yrityksen arvoista käytännössä.”

Työpajat

Createn hyvinvointitaitoja opetetaan lämminhenkisissä työpajoissa. Pajatyöskentely tarjoaa jokaiselle osallistujalle mahdollisuuden kokeilla harjoituksia käytännössä. Työpajan sisältö räätälöidään aina yksilöllisesti vastaamaan ryhmän tai työyhteisön tarpeita.

Hyvinvointitieto kerrotaan harjoitusten lomassa siten, että osallistujalle jää runsaasti aikaa kokea harjoittelun vaikutus sekä saada tämä kokemus hyvinvointinsa tueksi. Harjoittelun tarjoamista kokemuksista voi syntyä inspiraatio tehdä arjen tekoja oman hyvinvointimuutoksensa eteen.

Harjoitukset ovat käytännöllisiä ja helposti arjessa toteutettavia.

Harjoitukset rentouttavat ja rauhoittavat sekä lisäävät kehotuntemusta ja niistä on koettu olevan apua mm. stressinhallintaan, univaikeuksiin ja lihasjännityksiin. Työpaja valmentaa osallistujia myös muutoksiin, kehittymiseen ja vuorovaikutukseen. Työpajan käytyäsi keskittyminen helpottuu ja tämä luo olennaista perustaa työvireelle. Säännöllinen harjoittelu mahdollistaa hyvinvointioppimista. Lisäski yhdessä tehdyt harjoitukset synnyttävät laadukasta vuorovaikutusta osallistujien välille.

Luennot

Ajankohtaista hyvinvointitietoa mm. seuraavista luentoteemoista

  • Palautuminen ja stressinhallinta
  • Rentoutuminen ja tietoisuustaitojen kehittäminen
  • Hyvä uni ja päiväaikainen palautuminen
  • Kysy myös muita sisältöjä ja hyvinvointiaiheita

Luennot +
työpajat

Yhdistä luento ja työpajat! Tehokas ja toimiva yhdistelmä viimeisimmän hyvinvointitiedon ja -taidon tuomiseksi osaksi työyhteisöä. Luennoilla käsiteltyä hyvinvointietoa hyödynnetään työpajassa käytännöllisesti niin, että osallistujille syntyy omakohtainen kokemus harjoituksen  toimivuudesta.

Luento ja työpaja voidaan toteuttaa yksittäisenä tapahtumana esimerkiksi virkistys tai tyhy-päivän ohjelmana. Parhaiten opittu tieto muuttuu käytännön toiminnaksi luento- ja työpajasarjan kautta, jolloin luento- ja työpaja järjestetään kolme kertaa eri teemoilla.

Sisällöntuotanto

Olemme erikoistuneet sosiaali- ja terveydenhuollon sekä opetusalan palveluympäristöjen ja ammattilaisten hyvinvoinnin ja tukemiseen erilaisilla sisällöillä.

Digitaaliset sisällöt, valmennukset ja tapahtumat tuotamme yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa. Erityisesti terveysalan sisältöjä varten tarjoamme monipuolisen palvelu, työpaja- ja sisältökokonaisuuden, joka auttaa ja valmentaa toimimaan digitalisoituvissa toimintaympäristöissä ja tehtävissä vaalimalla aitoa ja kunnioittavaa yhteyttä ihmisten välillä.

Hyvinvointilähetit®

Hyvinvointilähetit® tuovat hierontahoidot ja rentoutusohjauksen työpaikalle, seminaariin tai tapahtumaan. Hyvinvointilähettien työpaikkavierailut on helposti toteutettava ja kevytrakenteinen tapa huoltaa työntekijöitä.
Hyvinvointilähetit voivat vierailla työpaikallasi säännöllisesti tai tehdä yksittäisen keikan ilahduttamaan työntekijöiden arkea.

Palauttava tauko ja rytmin muutos työpäivän aikana virkistää ja parantaa keskittymiskykyä.

Hyvinvointilähetit® kiertävät työpisteissä toteuttamassa palauttavia hierontahoitoja, joka helpottavat mm. niska- ja hartiajännityksiä sekä
ennaltaehkäisevät hiirikäsi- ja rannevaivoja. Yksilöohjaus voi sisältää vinkkejä mm. työergonomiaan, venyttelyyn, rentoutumiseen ja keskittymiskyvyn parantamiseen

Rentoutushoidot

Rentoutushoito on kehittämämme yksityisohjaus-/hoitotapaaminen, joka suunnitellaan yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Rentoutushoito perustuu kosketuksen fysiologiaan ja psykologiaan. Se auttaa tasapainottamaan kehon ja mielen toimintoja.

Hoito-otteet ja tekniikat ovat lihaksia venyttäviä, niveliä mobilisoivia, jännityksiä lempeästi purkavia ja ne tehdään vaatteen päältä. Hoito-otteiden voimakkuus ja rytmi toteutetaan yksilön tarpeiden mukaisesti, ja ne voivat tukea palautumista ja rauhoittumista tai virkistää.

Rentoutushoidon vaikutus ja kokemus on aina yksilöllinen. Hieronnan kesto on puolesta tunnista puoleentoista tuntiin.

 

Rentoutushoidon hyödyt

  • Helpottaa lihasjännityksiä
  • Lisää keho- ja itsetuntemusta
  • Auttaa univaikeuksissa
  • Erinomainen uupumuksen ja migreenin hoidossa
  • Soveltuu selkävaivojen, niska-hartiaseudun ja hiirikäsioireiden ym. tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon
  • Soveltuu kaikenikäisille