Luomme huomispäivän
hyvinvointia
jo tänään.

”Tarvitsemme yhteyttä toisiin ihmisiin ja ympäristöön voidaksemme hyvin. Uskaltautuminen avoimeen dialogiin ja kunnioittavan kohtaamisen ja kosketuksen äärelle on avain inhimillisesti arvokkaaseen, myötätuntoiseen ja yhteisölliseen elämään, silloinkin kun olemme asioista eri mieltä. Tämän yhteyden luominen, sen vaaliminen ja kunnioittavan kohtaamisen taitojen kouluttaminen on palveluidemme ydin.”

Tuula Styrman, Toiminnanjohtaja ja perustaja

 

Palvelumme

Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksemme perustuvat itse kehittämiimme, kunnioittaviin kosketustekniikoihin pohjautuviin hoitomuotoihin.

lue lisää

Koulutus

Työpajoissa ja koulutuksissa tutkitaan oman elämän kannalta merkityksellisiä hyvinvointitekijöitä yksin tai yhdessä.

lue lisää

Sisällöntuotanto

Tuotamme monipuolisia terveysalan sisältöjä juuri teille sopivalla ilmeellä ja viestinnällisellä kärjellä.

lue lisää

Asiakkaiden kokemuksia

Minulla on kokemusta jo useastakin Firstbeat-mittauksesta, joista jokaiseen Tuulan konsultaatio on antanut todella tärkeän lisän. Olen oppinut kuuntelemaan itseäni, siihen pelkät luvut ja käyrät eivät olisi riittäneet. Tuulalla on ainutlaatuinen humaani ote. Todellinen osaaja työssään. Suosittelen lämmöllä.

Riikka Heikinheimo, johtaja
Elinkeinoelämän keskusliitto

Kosketuksen merkityksen tajuaminen ja sitä hoitometelmänä käyttäminen on vähentynyt viimeisen 10–20 vuoden aikana. Hoitotyön lomassa tarvitaan rauhoittavia, virkistäviä viestejä kosketuksen kautta.

Ester Koskela, sairaanhoitaja
Oulun yliopistollinen sairaala

Tuulas föreläsning samt praktiska övningar gav en ny bild av hur man kan ge beröring till kunderna. Absolut något som jag kommer att använda mig av hos mina kunder! Redskap att använda i mitt jobb. Jag älskade Tuula Styrmans föreläsning också. Vilken glädje och med vilken intensitet hon leder en grupp!

SuPer Svenska Studiedagar i Vasa 2019
Föreläsning och praktiska övningar : “Beröring i livets slutskede”

Yhteistyössä