Tuotteemme

Työpajat

Createn hyvinvointitaitoja opetetaan työpajoissa. Pajatyöskentely tarjoaa jokaiselle osallistujalle mahdollisuuden kokeilla harjoituksia käytönnössä. Työpajan sisältö räätälöidään aina yksilöllisesti vastaamaan ryhmän tai työyhteisön tarpeita.

Viimeisin hyvinvointitieto on kerrottu harjoitusten lomassa siten, että osallistujalle jää runsaasti aikaa kokea harjoittelun vaikutus sekä saada elämys hyvinvointinsa tueksi. Harjoittelun tarjoamista kokemuksista voi syntyä inspiraatio tehdä arjen tekoja oman hyvinvointimuutoksensa eteen.

Harjoitukset ovat käytännöllisiä ja helposti arjessa toteutettavia.

Harjoitukset rentouttavat ja rauhoittavat sekä lisäävät kehotuntemusta ja niistä on koettu olevan apua mm. stressinhallintaan, univaikeuksiin ja lihasjännityksiin. Paja valmentaa myös muutoksiin, kehittymiseen ja vuorovaikutukseen. Keskittyminen helpottuu ja luo hyvää perustaa työvireelle. Säännöllinen harjoittelu mahdollistaa hyvinvointioppimista. Yhdessä tehdyt harjoitukset synnyttävät laadukasta vuorovaikutusta.

Luennot

Ajankohtaista hyvinvointitietoa mm. seuraavista luentoteemoista

 • Palautuminen ja stressinhallinta
 • Rentoutuminen
 • Hyvä uni
 • Kysy myös muita sisältöjä ja hyvinvointiaiheita

Luennot +
työpajat

Yhdistä luento ja työpajat! Tehokas ja toimiva yhdistelmä viimeisimmän hyvinvointitiedon ja -taidon tuomiseksi osaksi työyhteisöä. Työpajoissa
harjoitellaan käytännössä luennolla käsiteltyä hyvinvointitietoa niin, että harjoituksesta syntyy omakohtainen kokemus harjoituksen  toimivuudesta. Luento ja työpaja voidaan toteuttaa yksittäisenä tapahtumana esim. virkistystai tyhy-päivän ohjelmana. Parhaiten opittu tieto muuttuu käytännön toiminnaksi luento- ja työpajasarjan kautta, jolloin luento- ja työpaja järjestetään kolme kertaa eri teemoilla.

Firstbeat
hyvinvointi-
analyysi-
mittaukset

Firstbeat Hyvinvointianalyysi-mittaukset tukevat hyvinvointikoulutusta ja toimivat myös yksittäisenä palveluna silloin, kun tavoitteena on parantaa
palautumista sekä löytää uusia voimavaroja työssäjaksamiseen ja hyvinvointiin.

Hyvinvointianalyysi-mittaus perustuu sydämen sykevälimittaukseen, minkä avulla voidaan mitata stressiä ja palautumista, liikunnan  vaikuttavuutta sekä arvioida elämäntapojen vaikutusta hyvinvointiin.

Createssa Hyvinvointianalyysi-mittauksissa on erityistä palautetilaisuuksien valmennuksellisuus. Hyvinvointianalyysin tuloksia
reflektoidaan yhdessä asiantuntijamme kanssa ja luodaan yhdessä tavoitteet omalle hyvinvointioppimiselle.

 

Firstbeat Hyvinvointianalyysi-mittauksen hyödyt

 • Löydä yksilölliset, arvokkaan palautumisen hetket työssä ja vapaa-ajalla.
 • Tukea ja inspiraatiota positiiviseen hyvinvointimuutokseen.
 • Apua työuupumuksen ennaltaehkäisemiseen.
 • Kannustava ja helposti todettava tapa seurata, miten muutokset omassa toiminnassa tai elämäntavoissa vaikuttavat hyvinvointiisi.

Hyvinvointilähetit®

Hyvinvointilähetit® tuovat hierontahoidot ja rentoutusohjauksen työpaikalle, seminaariin tai tapahtumaan. Hyvinvointilähettien työpaikkavierailut on helposti toteutettava ja kevytrakenteinen tapa huoltaa työntekijöitä.
Hyvinvointilähetit voivat vierailla työpaikallasi säännöllisesti tai tehdä yksittäisen keikan ilahduttamaan työntekijöiden arkea.

Palauttava tauko ja rytmin muutos työpäivän aikana virkistää ja parantaa keskittymiskykyä.

Hyvinvointilähetit® kiertävät työpisteissä toteuttamassa palauttavia hierontahoitoja, joka helpottavat mm. niska- ja hartiajännityksiä sekä
ennaltaehkäisevät hiirikäsi- ja rannevaivoja. Yksilöohjaus voi sisältää vinkkejä mm. työergonomiaan, venyttelyyn, rentoutumiseen ja keskittymiskyvyn parantamiseen

Rentoutushoidot

Rentoutushoito on kehittämämme yksityisohjaus-/hoitotapaaminen, joka suunnitellaan yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Rentoutushoito perustuu kosketuksen fysiologiaan ja psykologiaan. Se auttaa tasapainottamaan kehon ja mielen toimintoja.

Hoito-otteet ja tekniikat ovat lihaksia venyttäviä, niveliä mobilisoivia, jännityksiä lempeästi purkavia ja ne tehdään vaatteen päältä. Hoito-otteiden voimakkuus ja rytmi toteutetaan yksilön tarpeiden mukaisesti, ja ne voivat tukea palautumista ja rauhoittumista tai virkistää.

Rentoutushoidon vaikutus ja kokemus on aina yksilöllinen. Hieronnan kesto on puolesta tunnista puoleentoista tuntiin.

 

Rentoutushoidon hyödyt

 • Helpottaa lihasjännityksiä
 • Lisää keho- ja itsetuntemusta
 • Auttaa univaikeuksissa
 • Erinomainen uupumuksen ja migreenin hoidossa
 • Soveltuu selkävaivojen, niska-hartiaseudun ja hiirikäsioireiden ym. tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon
 • Soveltuu kaikenikäisille
 • Sopii hyvin raskaana oleville tai raskautta suunnitteleville