Asiakkaidemme palvelukokemuksia

Yritysasiakkaat

”Create amove tuottaa mielenkiintoista ja käytännönläheistä hyvinvointisisältöä, johon jokaisen on helppo samaistua ja he myös osaavat kohdata ihmiset erinomaisesti”.

Hanna Olenius, HR Coordinator, Marioff Corporation Oy

”Olemme kokeneet Create amoven palvelun meille suorastaan kriittiseksi avuksi ja vastapainoksi hektiseen ja vaativaan työhömme. Tuulan ja Marikan osaaminen on jopa harvinaisen erinomaista, joten olemme erittäin iloisia löydettyämme heidät tueksemme.”

Johanna Paavilainen, Managing Director, Touch Worldwide Oy

”Oli lämmin, huomioiva ja kannustava ilmapiiri. Sain paljon hyvää tietoa jännittyneisyydestä ja rentoutumisesta. Ohjaajat olivat kiinnostuneita meistä osallistujista ja ohjaus oli selkeää. Kuin pieni taivashetki meille. KIITOS.”

Tyhy-päivään osallistunut työntekijä

”Rehellistä, rentoa ja vapauttavaa.”

Työpajaan osallistunut työntekijä

Yksityisasiakkaat

”Hyvinvointimittauksen aikana havahduin siihen, miten suuri palauttava vaikutus pienillä rentoutumishetkillä oli työpäivän aikana. Unenlaadun tarkkailussa kävi myös ilmi, että illalla ruoan kanssa nautittu lasi viiniä huononsi unenlaatuani merkittävästi ja unen palauttavavaikutus alkoi vasta aamuyön tunteina. Pieniä, mutta konkreettisia vinkkejä edistää omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia!”

Nainen 32 v, talouspäällikkö

”Tämä koko hyvinvointioppimisen käyntiin lähtenyt prosessi on muuttanut elämääni nyt puolessatoista vuodessa niin paljon, etten voi ihan sitä ymmärtääkään. Elämän arvot ovat korostuneet ja konkretisoituneet; entisestä kontrollifriikistä on alkanut pikkuhiljaa kuoriutua hetkessä elävä ja elämästä nauttiva ihminen. Opittavaa on vielä paljon ja hyvinvointioppimiseni jatkuukin varmasti läpi koko elämäni. Tämä on polku, jolla ehdottomasti haluan jatkaa – niin itseni kuin läheisteni vuoksi.”

Create amoven kiitollinen asiakas

Share Button